Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Ledarskap och chef 2.0

Detta webbinarium ger dig som ledare en chans att reflektera över hur du är när du är som bäst, hur en bra version av dig själv som ledare ser ut och hur du kan bli mer av det.

Datum: 31 mars 2023
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Chef, Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 31 mar

Nästan alla ledare har personlig erfarenhet av att befinna sig i situationer där man mycket väl vet vad man borde göra, för att sedan se sig själv göra precis tvärt om. Det är inte så konstigt. Våra handlingar styrs i hög grad av inbyggnadsmekanik som evolutionen har utrustat oss med för att hjälpa oss att överleva i en ”stenåldersmiljö”. Den mekaniken kan ofta leda oss rätt, men ibland får den oss att göra saker som vi varken vill eller gynnas av. Nyckeln till framgång är att vara medveten om hur vår inbyggda mekanik påverkar oss och sedan skapa kontroll och driv genom aktiva beslut. Missa inte detta, anmäl dig nu så ses vi! 

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Talare

Fredric Bohm

Psykolog, föreläsare och författare

Fredric är legitimerad psykolog, föreläsare och författare. Han pratar om ämnen som arbetsglädje, prestation, ledarskap, attityder, förändringar och hur man som ledare och människa kan ta kontroll över sin tillvaro. Fredric föreläser om hur vi själva kan ta ansvar för vårt mående och vad vi vill göra av framtiden, allt med en observationshumor som bjuder in deltagaren att följa med från AHA till AHAAAAA.  

Till toppen