Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Privatekonomi - vad kan vi förvänta oss av 2023?

Lär dig mer om hur du kan placera pengar i den oroliga marknad vi ser idag, vart bolåneräntorna är på väg och hur inflation fungerar. Sveriges Ingenjörer bjuder i samarbete med Danske Bank in till ett webbinarium om privatekonomi. 

Datum: 21 april 2023
Tid: 12:00 - 13:00
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 21 apr

Samhället och världsekonomin påverkas av det som händer runt om oss och det i sin tur påverkar din privatekonomi. 2022 bjöd på en rad utmaningar, vad kan vi förvänta oss av 2023?

Som en del av samarbetet med Danske Bank bjuder vi nu in dig till ett lunchevent där privatekonomen Jennie Sandén berättar mer om hur du kan tänka kring din privatekonomi. Hon svarar på frågor som rör jämställd ekonomi, bolån, energipriser och hur du som privatperson kan tänka för att få din ekonomi att gå ihop under förändrade förutsättningar. Inga frågor är för små och Jennie bjuder även på tips och trix kring sparande.

Talare

Jennie Sandén

Privatekonomisk talesperson och partnerskapsansvarig för Norden, Danske Bank

Jennie Sandén har över 20 års erfarenhet av finansmarknaden och har arbetat både nationellt och internationellt, främst mot privatkunder. Hon strävar efter att öka kunskapen i privatekonomiska frågor och brinner särskilt för att skapa förutsättningar för sparande och trygghet. Finansiell jämställdhet är också en av Jennies hjärtefrågor där hennes mantra är att alla tjänar på en jämställd ekonomi.

Till toppen