Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Vi är varandras arbetsmiljö

Det här webbinariet fokuserar på gruppdynamik och på de behov som automatiskt uppstår i mötet mellan olika människor.

Datum: 12 maj 2023
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 12 maj

Alla har behov av att känna tillhörighet och att man är kompetent och omtyckt. När vi inte värnar om detta i samspelet med varandra, och dessa behov inte blir tillgodosedda, tenderar vi att fokusera tio gånger så mycket på det som stressar, oroar och irriterar oss, än det som faktiskt funkar och det som vi gör bra. Hur kan vi hjälpa varandra att få en bättre arbetsmiljö?

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Talare

Camilla Saarinen

Föreläsare, författare och coach

Med decenniers studier i bagaget om mänsklig potential och framgångsfaktorer håller Camilla Saarinen föreläsningar och workshops om vad som behövs för att skapa ett arbetsklimat som främjar både gruppens och den enskilde individens utveckling. Hennes specialitet är kommunikation, bemötande, attityder och vanemässiga beteenden, framför allt på arbetsplatser. Drivkraft, positiv energi och eftertanke är påtagligt närvarande. Med sina många års erfarenhet av föreläsningar, utbildningar och utvecklingsarbete ger hon kraftfulla seminarier och workshops för alla typer av organisationer. Camilla Saarinen har studerat organisationspsykologi, grupputveckling och pedagogik samt är även certifierad coach och mental tränare.

Till toppen