Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Drömledarskapet i det nya normala

Lär dig mer om morgondagens viktigaste framgångsfaktorer inom ledarskap på detta webbinarium med Svante Randlert, nominerad till Stora Talarpriset 2022 och Årets Talare 2018.

Datum: 26 maj 2023
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Chef, Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 26 maj

Världen förändas ständigt. Det är inget nytt. Men frågan är om inte föränderligheten har förändrats, dess cykler tycks gå snabbare än någonsin. Samhällen, beteenden och behov har bytt skepnad den senaste tiden. Denna förändrade omvärld kräver ett förändrat ledarskap. Vad behöver då du som ledare göra för andra saker idag, för att du och dina medarbetare ska kunna skapa bättre resultat imorgon? 

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Vi satsar på dig som chefsmedlem

Som chef och ingenjör har du ofta ett intressant och utmanande jobb. Vi vill underlätta för dig i chefsrollen och erbjuder skräddarsydda förmåner för dig som chefsmedlem. 

Läs mer här

Talare

Svante Randlert

Författare, föreläsare och VD

Svante Randlert har varit nominerad till både Stora Talarpriset 2022 och Årets Talare 2018 i kategorin årets genombrott. Han är författare till böckerna Drömarbetsgivaren, The Dream Employer och Drömledarskapet och driver Wisory, en digital plattform för ledarskapsstöd. Han har också drivet en av landets mest lyssnade ledarskapspoddar, Chefssnack.

Anna Klaesson

Rekryterare och moderator

Anna Klaesson jobbar som rekryterare hos Sveriges Ingenjörer och har en bred erfarenhet av rekrytering genom synlighet och kampanj. Anna utbildar kontinuerligt våra förtroendevalda för att de ska lyckas bättre att rekrytera nya medlemmar.

Till toppen