Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Ditt försäkringsskydd via jobbet och kollektivavtalet – för dig med ITP

Vill du lära dig om vilka ersättningar du kan få genom ditt kollektivavtal t.ex. när du blir förälder, sjuk eller skadad på jobbet? Då är det här webbinariet för dig. 

Datum: 14 juni 2023
Tid: 12:00 - 13:00
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 14 jun

Vet du vilka ersättningar du kan få genom ditt kollektivavtal t.ex. när du blir förälder, sjuk eller skadad på jobbet? I det här webbinariet ger Stefan Holmberg och Magnus Fernström dig en övergripande bild av hur dina försäkringar via jobbet fungerar och vilket skydd kollektivavtalet ger. Webbinariet avslutas med en kvarts frågestund.

Webbinariet riktar sig till dig som är privat tjänsteman och har tjänstepensionen ITP 1 eller ITP 2. För att ta reda på om du har ITP 1 eller ITP 2 kan du logga in på Collectum med mobilt bank-id.

Gör gärna en digital rådgivning på Avtalats rådgivningstjänst innan webbinariet. Rådgivningstjänsten är en kostnadsfri och oberoende rådgivning för dig med ITP.

Avtalat är ett informationbolag som ägs gemensamt av PTK, LO och Svenskt Näringsliv. De har i uppdrag att sprida kunskap om kollektivavtalad tjänstepension och försäkring och att samla all information på ett ställe.

Varmt välkommen!

Till toppen