Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Att skapa och leda kreativa team

Hur skapar man ett tryggt och kreativt team? Och hur leder man ett kreativt team på ett bra sätt? Lyssna in på webbinariet med Olof Berensson och Lisa Johansson för att veta mer. 

Datum: 29 september 2023
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Chef, Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 29 sep

Under chefswebbinariet får du veta allt om kreativa, trygga team. Fokus är hur du som ledare kan skapa förutsättningar för en tillitsfull och lärande kultur, en kultur som stödjer kreativa team präglade av öppenhet och nyfikenhet. Team där det är högt i tak på riktigt, där deltagarna vågar experimentera och prova nya lösningar. Man lär och utvecklas av fel och misstag istället för att fördela skuld.

Vi kommer beröra ämnen som psykologisk trygghet och teamutveckling samt utforska vad du som ledare kan göra för att detta ska bli konkret verklighet och inte bara fina ord! 

Talare

Olof Berensson

Psykolog, väg- och vattenbyggnads ingenjör och UGL-handledare

Olof arbetar som organisationspsykolog med fokus på utveckling av organisationer, grupper och ledare. Han har även en bakgrund som projektledare för strategiska förändringsprocesser inom stora organisationer. Som om detta inte vore nog så har Olof en bakgrund inom kappsegling på elitnivå och har även arbetat med coaching på landslagsnivå inom seglingssporten

Lisa Johansson

Moderator, verksamhetsutvecklare och ansvarig för chefsmedlemmar

Som verksamhetsutvecklare ansvarar Lisa Johansson för utveckling och förvaltning av förmåner, med ett särskilt ansvar för chefsförmåner. Exempel på dessa förmåner är chefsmentorprogram, digitala chefstidningen och chefswebbinarier. Chefsmedlemmar är en viktig och prioriterad medlemsgrupp på Sveriges Ingenjörer, därav olika skräddarsydda förmåner. Lisa Johansson har tidigare arbetat som förhandlare och karriärcoach.

Till toppen