Sveriges Ingenjörer
Evenemang

Framgångsrikt ledarskap med Soft Skills

Hur bygger man upp en psykologisk trygghet på arbetsplatsen utan att tumma på effektivitet och bra resultat? Distrikt Stockholm och Soft Skills bjuder in till en föreläsning med Sofia Norberg som pratar om vad ett framgångsrikt ledarskap är. 

Datum: 19 oktober 2023
Tid: 18:00 - 19:00
Passar för: Chef, Medlem
Anmäl senast: 17 okt

Välkommen på en föreläsning om psykologisk trygghet och effektivitet på arbetsplatsen. Hör civilingenjören och ledarskapskonsulten Sofia Norberg prata om hur man som ledare hittar balansen mellan att få sina medarbetare att må bra samtidigt som de är effektiva och initiativtagande. Föreläsningen inleds med några tankar om självinsikt och övergår sedan i olika teorier och strategier för att leda en grupp på ett långvarit hållbart sätt.

Kom redan 17.30 för att få en wrap och mingla innan föreläsningen börjar. Mellan 19.00 och 19.30 finns det även möjlighet att ställa frågor om föreläsningen. 

Det här eventet arrangeras av ett distrikt. Distrikten består av ideellt engagerade medlemmar som skapar närhet, nätverk och intresse för dig som medlem. Läs mer om distrikten här. 

Talare

Sofia Norberg

Föreläsare, ledarskapskonsult, coach/rådgivare och författare.

 

 

Den viktigaste utgångspunkten i Sofias arbete är att vi behöver kunskap om oss själva för att effektivt kunna använda vårt förnuft. Vi måste kunna samspela med andra människor, göra oss förstådda i sociala relationer, kunna tolka, förstå, respektera och hantera oss själva i kontakt med andra. Sofia har en förmåga att sätta ord på tankar och svårigheter som är svåra att formulera. Tyngre ämnen blir tillgängliga och levande.

Till toppen