Sveriges Ingenjörer
Nätverk

Den nära framtidens hållbarhetsyrken - Digital nätverksträff

Välkommen till en inspirerande digital nätverksträff som fokuserar på framtidens hållbarhetsyrken, kompetenser och den nära framtidens möjligheter på arbetsmarknaden.

Datum: 24 oktober 2023
Tid: 18:00 - 20:00
Passar för: Medlem
Digitalt via Zoom
Anmäl senast: 24 okt

Vad kommer skiftet mot grön omställning innebära för olika yrkesgrupper och finns det etiska utmaningar att ta hänsyn till?

Tillsammans med Planethons Fredrika Yngwe utforskar vi, med vetenskaplig grund, vad vi kan förvänta oss och kan se fram emot på jobbet kommande decennier i takt med att vi ställer om.

Träffen utförs i workshopformat där vi blandar de senaste vetenskapliga rönen med diskussion och gemensamt lärande.

Om Planethon:

Planethon är en transformations-och innovationsinkubator som tillsammans med företag och organisationer vill öka takten i hållbar omställning och utveckling. Teamet består av geosystemsforskare, affärsutvecklare och designtänkare dedikerade till att göra vetenskapsbaserade insikter och framtidsvägar tillgängliga, relaterbara, roliga och handlingsbara.  Med insikter drivna av AI (gjorda smartare av människor), den senaste forskningen och metoder från vetenskap och designtänkande arbetar Planethon med att agera för förändring och påverka för en planetpositiv framtid.

Talare

Fredrika Yngwe

Futures strategist

Fredrika har en MSc i hållbar utvecklig och är en av Planethons framtids- och scenarioexperter.

Till toppen