Sveriges Ingenjörer
Nätverk

Nätverksträff för chefer

Är du chef och bor i Malmö med omnejd? Vill du dessutom utöka ditt chefsnätverk, utbyta erfarenheter med andra chefer och utvecklas i din ledarroll? Då är Chefsnätverket något för dig! 

Datum: 29 november 2023
Tid: 11:00 - 14:00
Passar för: Chef
Anmäl senast: 20 nov

Chefsnätverket är ett kostnadsfritt nätverk för dig som chefsmedlem. Nätverket pågår under hösten med fem nätverksträffar, där tre av träffarna är fysiska och två är digitala. De fysiska träffarna leds av den erfarna ledarskapscoachen Bengt Kallenberg som säkerställer givande samtal och där varje träff har ett specifikt tema.  

Med nätverket får du möjlighet till egen utveckling och lärande, dela erfarenheter med andra chefer, få nya värdefulla kontakter och inte minst ny inspiration. Målet är att du efter ditt deltagande i Chefsnätverket ska känna dig stärkt i din chefs- och ledarroll. 

Som deltagare blir även inbjuden till en Sveriges ingenjörers chefsnätverksgrupp på Linkedin. En LinkedIngrupp där du kommer ha möjlighet att diskutera frågor, dela tips och lära känna övriga nätverksdeltagare mellan träffarna. 

Talare

Bengt Kallenberg

Konsult, coach och ledarutvecklare

Sedan 2007 driver Bengt företaget Kallenberg Coaching & Kommunikation AB. Uppdragen består av oftast av ledarskapsutveckling, grupputveckling samt att skräddarsy utbildningar/webbinarier. Bengt Kallenberg är ingenjör i grunden. Han har tidigare arbetat som chef och ledare i olika positioner – marknadschef, konsultchef, säljchef, linjechef, IT-chef – under 17 år. Genom en lång karriär har Bengt dragit åtskilliga lärdomar, provat ett flertal verktyg och modeller, sett olika verksamheter och hållit åtskilliga samtal som ledare och coach. 

Till toppen