Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Så fungerar en tiotaggarlösning - bli en kunnig konsument

Välkommen till ett webbinarie där du får lära dig mer om tiotaggarlösning (alternativ ITP). Under webbinariet förklarar vi vad en tiotaggarlösning är, olikheter mellan tiotaggarlösningar och vad du bör tänka på innan du väljer en tiotaggarlösning.

Datum: 29 november 2023
Tid: 11:30 - 12:30
Passar för: Medlem
Digitalt
Sista anmälningsdag: Idag

Webbinariet riktar sig till dig som jobbar på en arbetsplats med ett kollektivavtal inom privat sektor med en månadslön som närmar sig 61 000 kr samt till dig som redan valt en tiotaggarlösning (alternativ ITP).

Välkommen till ett webbinarie där du får lära dig mer om tiotaggarlösning (alternativ ITP). Under webbinariet förklarar vi skillnaden mellan ITP 2 och en tiotaggarlösning, olikheter mellan tiotaggarlösningar och vad du bör tänka på innan du väljer en tiotaggarlösning.

För att ta reda på om du har en tiotaggarlösning, logga in på collectum.se med mobilt bank-id. Gör även en pensionsprognos på minpension.se så kommer du att få ut lite mer av detta webbinar.

Webinariet kommer att genomföras tillsammans med Avtalat. Avtalat är ett informationbolag som ägs gemensamt av PTK, LO och Svenskt Näringsliv. Avtalats uppdrag är att sprida kunskap om kollektivavtalad tjänstepension och försäkring, och att samla all information på ett ställe.

Webbinariet kommer att delas upp i två block där du har möjlighet att ställa frågor efter respektive block.

Talare

Gerd Carlsen

Pensions- och försäkringsspecialist hos Avtalat

Gerd är pensions-och försäkringsspecialist på Avtalat och har lång erfarenhet av kollektivavtalad pension och försäkring inom den privata arbetsmarknaden.

Till toppen