Sveriges Ingenjörer
Nätverk

Nätverksträff - Den gröna industristaden Luleå 2033

Året är 2033 och Luleå frodas. Hur ställde Luleå om och vilka nyckelfaktorer spelade in för att möta de behov som uppstod i takt med etableringen av den gröna industrin? Välkommen på en träff med hållbarhetsnätverket för att inspirera, workshopa och knyta kontakter!

Datum: 30 november 2023
Tid: 17:30 - 19:00
Passar för: Medlem
Sista anmälningsdag: Idag

Välkommen till höstens lokala träffar i vårt hållbarhetsnätverk!

Träffserien är dedikerad till att adressera regionala utmaningar och utforska temat hållbarhet och staden i den nära framtiden. Tillsammans med hållbarhetsplattformen Sustainergies träffas vi för att diskutera, inspireras och samarbeta kring de komplexa frågor vårt närområde står inför kommande decenniet i takt med ett ändrat klimat och allt större omställningssatsningar.

Det pågår en grön industriell revolution i norra Sverige. Luleå är inget undantag med etableringen av ett flertal industrier inom bland annat fossilfritt stål och förnybar energi. Det kommer med en rad utvecklingsmöjligheter och utmaningar som kommer att påverka natur, stad och landsbygd.

Året är 2033 och Luleå frodas. Hur ställde Luleå om och vilka nyckelfaktorer spelade in för att möta de behov som uppstod i takt med etableringen av den gröna industrin?

Workshop: Vi arbetar i caseformat och med backcasting för att tillsammans spana framåt och hitta lösningar på gemensamma utmaningar. Nätverka: Träffa och lär känna andra medlemmar, lär av varandra och hitta inspiration tillsammans!

 

Till toppen