Sveriges Ingenjörer
Nätverk, Webbinarium

Vanliga fällor i konsultavtalet

Välkommen till en morgonträff med förbundets expert på egenföretagare. Den här morgonen får du lära dig och möjlighet att prata om vanliga fällor i konsultavtal. 

Datum: 01 december 2023
Tid: 08:30 - 09:30
Passar för: Egenföretagare, Medlem
Teams
Anmäl senast: 1 dec

Välkommen på en morgonträff med företagarnätverket! Träffen riktar sig till dig som driver eller vill starta eget företag. 

Många konsultavtal utgår från en mall som uppdragsgivaren har. Den tar i regel inte hänsyn till det som är bäst för konsulten. 

Heléne Robson, chefsjurist hos Sveriges Ingenjörer, går igenom de vanligaste fällorna i ett konsultavtal. Du får lära dig vilka saker du ska tänka på och helst undvika om det går. Anders Hallgren som arbetar med stöd till egenföretagare hos Sveriges Ingenjörer är med och modererar samt är tillgänglig efteråt för att svara på andra frågor.

Fram till 9:00 föreläser Heléne och Anders, sedan öppnas mötet upp för diskussion och frågor den resterande halvtimmen. 

Varmt välkommen!

Föreläsare och moderatorer

Anders Hallgren

Moderator och verksamhetsutvecklare

Anders Hallgren är nätverksledare för Sveriges Ingenjörers företagarnätverk. Han ärförbundets expert på frågor som rör att starta och driva eget företag. Han har tidigare arbetat som egenföretagare i flera olika branscher. Anders är civilingenjör och medlem.

Heléne Robson

Chefsjurist

Heléne Robson är chefsjurist på Sveriges Ingenjörer.

Till toppen