Sveriges Ingenjörer
Evenemang

Nya upplevelser med immersiva tekniker: Van Gogh Alive

Starta året med nya upplevelser med immersiva tekniker på den digitala konstutställningen Van Gogh Alive. Eventet inleds med en morgonfika tillsammans med de andra deltagarna och Distrikt Skåne.

Datum: 14 januari 2024
Tid: 09:30 - 12:00
Passar för: Student, Medlem
Anmäl senast: 11 jan

Van Gogh Alive är en digital konstupplevelse med fängslande grafik och musik som kommer att stimulera ditt sinne. Utställningen har förtrollat över 8,5 miljoner människor i mer än 85 länder runt om i världen. Med över 3000 bilder blir väggar, golv och tak till konstverk som tillsammans skapar en underbar upplevelse!

Inled det nya året med att utforska olika tekniker kring dagens och framtidens användargränssnitt som blir en allt viktigare del av användarupplevelsen. Många universitet och högskolor bedriver dessutom forskning inom området. På det här evenemanget får du utforska immersiva tekniker för att skapa nya upplevelser där den digitala och fysiska världen möts.

Besöket inleds 9:30 med en gemensam morgonfika på restaurang Pascal med presentation av distrikt Skåne om eventplaner för 2024. Vid kl. 10:30 går ni gemensamt till utställningen på Malmömässan. Själva utställningen förväntas ta mellan 60-90 minuter.

Under 2024 kommer Distrikt Skåne att genomföra flera event inom temat "Design för bästa användarupplevelser. Eventen är tänkta att komplettera varandra, men du kan självklart anmäla dig till enstaka tillfällen också. 

Vänligen observera att det finns ett begränsat antal platser på eventet, så anmäl dig endast om du vet att du kan gå  .

Det här eventet arrangeras av ett distrikt. Distrikten består av ideellt engagerade medlemmar som skapar närhet, nätverk och intresse för dig som medlem. Läs mer om distrikten här. 

Till toppen