Sveriges Ingenjörer
Nätverk

Digital nätverksträff - Det svåra och utvecklande samtalet

Som chef har du i din roll många samtal. Hur du väljer att se, lyssna och fokusera på din samtalspartner har stor betydelse. På den här digitala träffen får du med dig tips på hur du förbereder och genomför svåra samtal så du känner dig säkrare nästa gång du har ett. 

Datum: 17 januari 2024
Tid: 11:30 - 13:00
Passar för: Chef
Digitalt
Anmäl senast: 17 jan

Välkommen på en digital nätverksträff för dig som är chef om hur du blir en fena på att samtala!

Som chef har du i din roll många samtal. Samtalet är ett av dina viktigaste verktyg och du kan göra stor skillnad för den du samtalar med beroende på hur du är i samtalet. Hur du väljer att se på den andra personen, hur du lyssnar, vad du fokuserar på i samtalet, vilka frågor du ställer och hur tydlig du är har stor betydelse. Det är särskilt viktigt i så kallade svåra samtalen som att till exempel ge feedback på beteenden som inte fungerar. Även om samtalen är svåra är de ofta mycket utvecklande.

På den här träffen får du med dig tips på hur du förbereder och genomför svåra samtal så du känner dig säkrare nästa gång du har ett. 

Moderator

Bengt Kallenberg

Ledarskaps- och chefsutveckling

Bengt Kallenberg är civilingenjören som sedan 2006 arbetar med ledarskaps- och chefsutveckling, karriärutveckling, coaching, grupputveckling, utbildningar och föreläsningar. Bengt är certifierad coach (ICF PCC)och StrengthsFinder-coach.

Till toppen