Sveriges Ingenjörer
Evenemang

Inkludering på arbetsplatsen – skapa en miljö som välkomnar alla

Vill du veta mer om hur man skapar mer inkluderande arbetsplatser? Anna Blixt, expert på inkludering och arbetsmiljö, delar med sig av sina bästa råd och verktyg under denna träff. Efter föreläsningen hålls årsmöte för distrikt Sydost. 

Datum: 07 mars 2024
Tid: 17:00 - 20:30
Passar för: Medlem
Anmäl senast: 3 mar

Nu är det dags för årets viktigaste möte för dig som är medlem i Sveriges Ingenjörer. Som medlem är du en del av ett distrikt som varje år anordnar uppskattade aktiviteter för att öka utbyte och nätverkande mellan dig och andra ingenjörer i ditt närområde.

Nu ska vi välja vilka som ska utveckla verksamheten i distrikt Sydost under nästa år och vad de ska jobba med. Träffen inleds med en föreläsning av Anna Blixt och därefter hålls årsmötet. Vi bjuder på lättare förtäring och kaffe under evenemanget.

Föreläsning om inkludering med Anna Blixt: 

Kvällen inleds med en unik föreläsning av Anna Blixt som är expert på inkludering i arbetslivet. Hon kommer dela med sig av tips och konkreta verktyg för hur du kan öka inkluderingen på din arbetsplats.

Under kvällen har du utöver Anna Blixts råd om hur man skapar mer inkluderande arbetsplatser även möjlighet att knyta nya kontakter och höra mer om vad distriktsstyrelsen arbetar med.

Det här eventet arrangeras av ett distrikt. Distrikten består av ideellt engagerade medlemmar som skapar närhet, nätverk och intresse för dig som medlem. Läs mer om distrikten här. 

Vill du också engagera dig i ditt distrikt?

Inför årsmötet söker valberedningen nya ledamöter till distriktets styrelse.

Skicka in din intresseanmälan till distrikt@sverigesingenjorer.se så hör vi av oss till dig!

Talare

Anna Blixt

Föreläsare, expert på inkludering och arbetsmiljö

I sitt arbete hjälper Anna Blixt organisationer i skapandet av mer inkluderande arbetsplatser där fler känner sig sedda, hörda, trygga och uppskattade. Hon har många års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer i hela Sverige.

Till toppen