Sveriges Ingenjörer
Evenemang

Framtiden för Sveriges Ingenjörer – utmaningar och framgångsfaktorer

Hur ser framtiden ut för Sveriges Ingenjörer på ett par års sikt? Vilka framgångsfaktorer och utmaningar finns det? Under denna träff berättar Sveriges Ingenjörers Förbundsordförande Ulrika Lindstrand mer om just detta. I samband med föredraget hålls även årsmöte för distrikt Stockholm. 

Datum: 20 mars 2024
Tid: 18:00 - 20:15
Passar för: Medlem
Anmäl senast: 19 mar

Nu är det dags för årets viktigaste möte för dig som är medlem i Sveriges Ingenjörer. Som medlem är du en del av ett distrikt som varje år anordnar uppskattade aktiviteter för att öka utbyte och nätverkande mellan dig och andra ingenjörer i ditt närområde.

Nu ska vi välja vilka som ska utveckla verksamheten i distrikt Stockholm under nästa år och vad de ska jobba med.  

Kaffe och smörgås serveras från 17:30. Glöm inte att ange vegetarisk kost eller eventuella allergier i anmälningsformuläret.

Föredrag med Sveriges Ingenjörers Förbundsordförande Ulrika Lindstrand: 
Efter årsmötesförhandlingarna (kl. 19.15) kommer Sveriges Ingenjörers Förbundsordförande Ulrika Lindstrand hålla ett föredrag om synen på framtiden för Sveriges Ingenjörer på några års sikt – utmaningar och framgångsfaktorer.

Det här eventet arrangeras av ett distrikt. Distrikten består av ideellt engagerade medlemmar som skapar närhet, nätverk och intresse för dig som medlem. Läs mer om distrikten här. 

Vill du också engagera dig i ditt distrikt?

Inför årsmötet söker valberedningen nya ledamöter till distriktets styrelse.

Skicka in din intresseanmälan till distrikt@sverigesingenjorer.se så hör vi av oss till dig!

Till toppen