Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Konsten att skapa energi

Vad är bra energi egentligen och hur påverkar det välmående och resultat inom ett team? I det här webbinariet får du lära dig mer om just detta. 

Datum: 22 mars 2024
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Chef, Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 22 mar

Som ledare har du har säkert varit i sammanhang där människor inte trivts och prestationerna lämnat mer att önska. Du har nog också varit i sammanhang där det varit precis tvärtom; Det mesta gått lätt och alla har trivts och presterat på hög nivå. 

Enligt föreläsarna Gunnar Ekman och Jennie Brobeck så handlar det om bra respektive dålig energi. De har stöd i det påståendet av ny amerikansk forskning inom området. Gunnar och Jennie kommer prata om hur bra energi skapas samt vad du som ledare bör göra för maximalt välmående och resultat i teamet. 

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Talare

Gunnar Ekman

Ledarskapskonsult

Gunnar Ekman har arbetat som polis, varit chef inom Polisen och doktorerat i ledarskap vid Handelshögskolan i Stockholm. Under de senaste 20 åren har han gjort ledare bättre, och älskar det. Gunnars arbete som organisationskonsult har alltid kombinerats med vetenskapligt arbete. 

Jennie Brobeck

Ledarskaps/organisationskonsult

Jennie Brobeck har stor erfarenhet av att driva allt från små förändringar till stora transformationer i såväl privat som offentlig sektor. Med lång erfarenhet av affärsutveckling, ledarskap, teamutveckling, B2B- och B2C-försäljning och marknadsföring har Jennie samlat på sig bred erfarenhet av change management och organisations- och ledarskapsutmaningar. 

Lisa Johansson

Moderator, verksamhetsutvecklare och ansvarig för chefsmedlemmar

Som verksamhetsutvecklare ansvarar Lisa Johansson för utveckling och förvaltning av förmåner, med ett särskilt ansvar för chefsförmåner. Exempel på dessa förmåner är chefsmentorprogram, digitala chefstidningen och chefswebbinarier. Chefsmedlemmar är en viktig och prioriterad medlemsgrupp på Sveriges Ingenjörer, därav olika skräddarsydda förmåner. Lisa Johansson har tidigare arbetat som förhandlare och karriärcoach.

Till toppen