Sveriges Ingenjörer
Studiebesök

Utforska kreativt skapande på Stockholm Makerspace

Välkommen till Stockholm Makerspace – en plats där bara kreativiteten och det egna skapandet sätter gränserna. Under besöket lär vi oss mer om möjligheterna för egna projekt på Stockholm Makerspace och hur de kan hjälpa till. 

Datum: 29 april 2024
Tid: 17:45 - 19:45
Passar för: Medlem
Anmäl senast: 28 apr

Stockholm Makerspace är en ideell organisation som tillhandahåller lokaler, resurser och maskiner där medlemmar har möjlighet att designa, skapa och färdigställa kreativa projekt. En plats att möta likasinnade och byta idéer. 

Under detta studiebesök får vi en inblick och introduktion till Stockholm Makerspace. Vi kommer att se lokalen och resurserna de har, som bland annat innefattar elektronikkonstruktion, 3D-print, textilbearbetning, svetsning, trätillverkning och mycket mer. Vi går gemensamt igenom de många möjligheterna för den som vill utveckla sina projekt. Just denna gång kommer det dock inte finnas utrymme till att nyttja Makerspacets lokaler för egna projekt.

Det här eventet arrangeras av ett distrikt. Distrikten består av ideellt engagerade medlemmar som skapar närhet, nätverk och intresse för dig som medlem. Läs mer om distrikten här. 

Till toppen