Sveriges Ingenjörer
Nätverk

Få ditt förtroendekapital att växa

Att skapa och upprätthålla förtroende kan vara avgörande för att bygga affärsrelationer och lyckas som egenföretagare. Under denna träff med förtagarnätverket talar Bengt Kallenberg och Anders Hallgren om hur du medvetet kan öva för att stärka förtroendet. 

Datum: 03 maj 2024
Tid: 08:30 - 09:20
Passar för: Egenföretagare, Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 3 maj

Välkommen till en nätverksträff med företagarnätverket. Det riktar sig både till dig som driver eller funderar på att starta företag och syftar till att inspirera dig att driva ditt företag lite mer effektivt och målinriktat.

När det finns ett stort förtroende för dig så bygger du goda relationer, får återkommande kunder och fina referenser. För att öka förtroendet kan man medvetet öva på olika sätt vilket Bengt Kallenberg och Anders Hallgren går igenom på denna träff. Du får även med dig flera tips på vad du kan göra och undvika i samarbetet med andra för att stärka förtroendet. 

Bengt och Anders talar fram till 9:00, sedan öppnas mötet upp för frågor och diskussion resterande tid. 

Talare

Bengt Kallenberg

Konsult, coach och ledarutvecklare

Sedan 2007 driver Bengt företaget Kallenberg Coaching & Kommunikation AB. Uppdragen består av oftast av ledarskapsutveckling, grupputveckling samt att skräddarsy utbildningar/webbinarier. Bengt Kallenberg är ingenjör i grunden. Han har tidigare arbetat som chef och ledare i olika positioner – marknadschef, konsultchef, säljchef, linjechef, IT-chef – under 17 år. Genom en lång karriär har Bengt dragit åtskilliga lärdomar, provat ett flertal verktyg och modeller, sett olika verksamheter och hållit åtskilliga samtal som ledare och coach. 

Anders Hallgren

Moderator och verksamhetsutvecklare

Anders Hallgren är nätverksledare för Sveriges Ingenjörers företagarnätverk. Han är förbundets expert på frågor som rör att starta och driva eget företag. Han har tidigare arbetat som egenföretagare i flera olika branscher. Anders är civilingenjör och medlem.

Till toppen