Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

När alla bitar stämmer

Bli inspirerad och lär dig mer om hållbar motivation, hur man får fart på sina drömmar och skapar ett liv där bitarna faller på plats i detta webbinarium med prisbelönte föreläsaren Olof Röhlander. 

Datum: 03 maj 2024
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 3 maj

Med utgångspunkt i Olof Röhlanders egna erfarenheter och den senaste forskningen om hållbar motivation berättar han om frågor som rör det egna ansvaret, förändringar, hantering av press, nå mål, bemötande och om att bli bättre på att komma överens trots våra olikheter.

Olof bjuder på ett inspirerande och lärorikt webbinarium fyllt med energi, igenkänning och skratt. I webbinariet får du bland annat lära dig om navigering genom livets utmaningar, motivation och personligt ledarskap. Med praktiska verktyg och insikter visar Olof hur du kan förvandla din vardag.

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Talare

Olof Röhlander

Mental tränare, författare

Olof Röhlander har med sina drygt 2000 föredrag talat till alla sorters publik och har hela sex talarpriser. I sin roll som licensierad mental tränare figurerar Olof Röhlander regelbundet i media och har såväl Sommarpratat som Vinterpratat i SRP1. Han har även skrivit sex böcker om personligt ledarskap, där den senaste heter ”Bli din egen bästa vän”.

Anna Klaesson

Rekryterare och moderator

Anna Klaesson jobbar som rekryterare hos Sveriges Ingenjörer och har en bred erfarenhet av rekrytering genom synlighet och kampanj. Anna utbildar kontinuerligt våra förtroendevalda för att de ska lyckas bättre att rekrytera nya medlemmar.

Till toppen