Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Svensk ekonomi – vad händer nu?

Mycket har hänt inom svensk ekonomi de senaste åren. Ekonomijournalisten Andreas Cervenka talar om statusen idag och framåt i detta webbinarium.

Datum: 17 maj 2024
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 17 maj

Inflationen är borta, räntan på väg ned och börsen slår nya rekord. Är krisen över – eller gör den bara armhävningar i rummet intill i väntan på nästa omgång?

Ekonomijournalisten Andreas Cervenka ger en lägesrapport om svensk ekonomi och vad som ligger framför oss efter åren med inflation och bostadsfrossa. 

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Talare

Andreas Cervenka

Journalist och författare

Andreas Cervenka är ekonomikommentator på Aftonbladet. Han är en mångfaldigt belönad journalist och författare som bland annat fått utmärkelserna Guldspaden, Stora Journalistpriset och Årets Ekonomijournalist. Hans program i Sommar i P1 förra sommaren blev ett av årets mest lyssnade. Hans förmåga att förklara komplicerade ekonomiska skeenden för en bred publik har gjort att han har beskrivits som ”finansjournalistikens Tomas Tranströmer" och "en Hans Rosling för ekonomisidorna". 

Anna Klaesson

Rekryterare och moderator

Anna Klaesson jobbar som rekryterare hos Sveriges Ingenjörer och har en bred erfarenhet av rekrytering genom synlighet och kampanj. Anna utbildar kontinuerligt våra förtroendevalda för att de ska lyckas bättre att rekrytera nya medlemmar.

Till toppen