Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Kulturkrockar och mångfald

Bland ingenjörer finns det redan en stor mångfald, men hur står det egentligen till med kulturkrockar och inkludering? Med en passion och en brinnande önskan att överbrygga klyftan, delar Charbel Gabro med sig av sina bästa råd och verktyg. 

Datum: 13 september 2024
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 13 sep

Genom sina gripande tal och inspirerande berättelser delar Charbel inte bara sina egna erfarenheter utan också en vision om en värld där alla människor, oavsett bakgrund eller ursprung, har möjlighet att blomstra och växa. Hans budskap om att bygga broar mellan slum och finrum är en uppmaning till handling, en uppmaning att tillsammans arbeta för att utplåna de klyftor som skiljer oss åt och i stället skapa en värld av samhörighet och förståelse.

Ta del av en inspirerande och tankeväckande talare och få med dig handfasta råd, möjlighet till reflektion, inspiration och kunskap om hur just du kan bidra till inkludering. 

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Talare

Charbel Gabro

Talare

Charbel är brobyggaren som river murar för att integrera och förena. Med modet att utmana det etablerade leder Charbel mot en mer sammanlänkad och inkluderade framtid. Charbels föreläsningar grundar sig i forskning och praktiska värderingsövningar. Charbel har vunnit flera priser för sin talarkonst, inklusive Stora talarpriset – Årets talare 2019. 

Anna Klaesson

Rekryterare och moderator

Anna Klaesson jobbar som rekryterare hos Sveriges Ingenjörer och har en bred erfarenhet av rekrytering genom synlighet och kampanj. Anna utbildar kontinuerligt våra förtroendevalda för att de ska lyckas bättre att rekrytera nya medlemmar. 

Till toppen