Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

En karta till framtidens arbetsliv

Hur ser framtidens arbetsliv ut och hur ska man navigera i en föränderlig värld? Detta webbinarium ger värdefulla verktyg både för dig som är ny på arbetsmarknaden och för dig som vill förstå andra generationer. 

Datum: 20 september 2024
Tid: 12:00 - 13:00
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 20 sep

Vilka framgångsfaktorer är viktiga för den som vill bidra och må bra i en värld som transformeras av AI, explosionsartad kunskapsutveckling, demografiska utmaningar och växande hållbarhetsambitioner? I det här webbinariet får du som är ny i arbetslivet insikter och rekommendationer om hur du kan navigera dig fram till ett hållbart och roligt arbetsliv. Du med intresse för vad som särskiljer arbetsmarknadens yngsta generation från deras äldre kollegor har också nytta av webbinariet.

Föreläsare är Fredrik Torberger, konsultchef på strategikonsultföretaget Kairos Future. Fredrik är frekvent anlitad av bland annat fackförbund och spanar särskilt mot framtidens arbetsliv och samhällskontrakt. 

Talare

Fredrik Torberger

Konsultchef och framtidsstrateg, Kairos Future

Fredrik är konsultchef och framtidsstrateg och föreläser återkommande om bland annat arbetsliv, ledarskap och framtidens samhällskontrakt för kommuner, myndigheter och företag. Utöver studier vid danska Kaospiloterna har Fredrik en fil. kand. i kognitiv neurovetenskap inklusive utbildning i coachning. Foto: Marie-Therese Karlberg

Anna Klaesson

Rekryterare och moderator

Anna Klaesson jobbar som rekryterare hos Sveriges Ingenjörer och har en bred erfarenhet av rekrytering genom synlighet och kampanj. Anna utbildar kontinuerligt våra förtroendevalda för att de ska lyckas bättre att rekrytera nya medlemmar. 

Till toppen