Sveriges Ingenjörer
Nätverk

Modigt ledarskap

Inom ledarskapet är mod en egenskap som kan vara avgörande för att hantera utmaningar. Under denna nätverksträff leder coachen och ledarutvecklaren Bengt Kallenberg en diskussion om mod och att hantera rädslor som ledare. 

Datum: 24 september 2024
Tid: 11:30 - 14:00
Passar för: Chef, Medlem, Icke-medlem
Anmäl senast: 23 sep

Som ledare kan man behöva hantera situationer utanför sin komfortzon för att ta ett beslut, förändra eller genomföra svåra samtal. Att hantera vanliga rädslor blir därför av betydelse för att kunna utvecklas till en modigare chef. 

Bengt Kallenberg, coach och ledarutvecklare, fokuserar under denna träff på allmänt och eget ledarskap, hantering av osäkerheter och mod i olika situationer. Träffen ger dig även chansen att utöka ditt nätverk och reflektera tillsammans med andra chefer.

Under hösten håller vi ett antal nätverksträffar för dig som är eller vill bli chef. Tillsammans tar vi del av ny kunskap, inspireras, utbyter erfarenheter och knyter nya kontakter. Mer information hittar du i Sveriges Ingenjörers chefs- och ledarskapsnätverk på LinkedIn.  

Talare

Bengt Kallenberg

Konsult, coach och ledarutvecklare

Sedan 2007 driver Bengt företaget Kallenberg Coaching & Kommunikation AB. Uppdragen består av oftast av ledarskapsutveckling, grupputveckling samt att skräddarsy utbildningar/webbinarier. Bengt Kallenberg är ingenjör i grunden. Han har tidigare arbetat som chef och ledare i olika positioner – marknadschef, konsultchef, säljchef, linjechef, IT-chef – under 17 år. Genom en lång karriär har Bengt dragit åtskilliga lärdomar, provat ett flertal verktyg och modeller, sett olika verksamheter och hållit åtskilliga samtal som ledare och coach. 

Till toppen