Sveriges Ingenjörer
Nätverk

Chefens utveckling

Som ledare behöver man kontinuerligt utvecklas för att vara relevant, kunna hantera förändringar och leda andra på ett förtroendeingivande sätt. Coach och ledarutvecklare Bengt Kallenberg delar under denna nätverksträff tankar, tips och verktyg för att utvecklas som chef. 

Datum: 23 oktober 2024
Tid: 11:30 - 14:00
Passar för: Chef, Medlem, Icke-medlem
Anmäl senast: 22 okt

Att utvecklas som chef handlar både om en personlig och en professionell utveckling. För att vara relevant och kunna möta förändringar behövs dessutom en motivation till att fortsätta växa. Var du befinner dig i utvecklingsstegen blir utgångspunkten för att ta utvecklande kliv framåt. Bengt Kallenberg, coach och ledarutvecklare, delar sina tankar, tips och verktyg för hur du som chef eller ledare kan utvecklas vidare. 

Under hösten håller vi ett antal nätverksträffar för dig som är eller vill bli chef. Tillsammans tar vi del av ny kunskap, inspireras, utbyter erfarenheter och knyter nya kontakter. Mer information hittar du i Sveriges Ingenjörers chefs- och ledarskapsnätverk på LinkedIn.  

Talare

Bengt Kallenberg

Konsult, coach och ledarutvecklare

Sedan 2007 driver Bengt företaget Kallenberg Coaching & Kommunikation AB. Uppdragen består av oftast av ledarskapsutveckling, grupputveckling samt att skräddarsy utbildningar/webbinarier. Bengt Kallenberg är ingenjör i grunden. Han har tidigare arbetat som chef och ledare i olika positioner – marknadschef, konsultchef, säljchef, linjechef, IT-chef – under 17 år. Genom en lång karriär har Bengt dragit åtskilliga lärdomar, provat ett flertal verktyg och modeller, sett olika verksamheter och hållit åtskilliga samtal som ledare och coach. 

Till toppen