Sveriges Ingenjörer

Webbutbildning om arbetsmiljö

Work and technology on human terms är en kostnadsfri webbutbildning för dig som vill fördjupa dig inom arbetsmiljö.

Genom Prevent har Sveriges Ingenjörer varit med och tagit fram en webbaserad utbildning om arbetsmiljö – Work and Technology on Human Terms.

Utbildningen passar både dig som studerar till ingenjör och du som är yrkesverksam. Extra stor nytta av utbildningen har chefer och skyddsombud. 

Work and Technology on Human Terms är en utbildning för dig som vill bidra till en säkrare och mer hälsosam arbetsplats. Du ökar dina kunskaper om hur produkter, system och arbetsorganisationer kan utformas på människans villkor – och därmed bidra till en bättre arbetsmiljö.

Utbildningen är kostnadsfri och på engelska och drivs av en grupp tekniska högskolor. Kursen genomförs oberoende av andra och du kan starta och pausa den som du själv vill. Utbildningsmaterialet består av cirka 25 timmar film. Du kan själv bestämma hur mycket tid utöver det du kan och vill lägga på att arbeta med innehållet. Rekommendationen är att du gör ett kapitel i taget för att på så sätt i lugn och ro kunna ta till dig materialet på ett bra sätt. 

Anmäl dig via knappen. När du klickar på knappen hamnar du på en inloggningssida. Har du inte inloggningsuppgifter sedan tidigare, klicka på ”Register for free”.

Vad säger användare?

Nedan berättar anställda på BSH Home Appliances AB om sina erfarenheter sedan man infört kursen som en obligatorisk del av utbildningen av chefer inom företaget.

Hör också Mattias Hallin, som studerar teknisk design på Chalmers.

Senast uppdaterad 2023-03-03
Till toppen