Sveriges Ingenjörer

Coachning för ledare

Vill du utveckla ditt ledarskap? Eller står du inför en stor utmaning där du skulle behöva stöd i din chefsroll? Vi kan hjälpa dig. Boka tre samtal med en erfaren ledarskapscoach.

Utveckla ditt ledarskap

Digital chefsskola

Är du ny som ledare? Vill du utveckla din kompetens att leda dig själv, andra och verksamheten? Vi erbjuder en digital chefsskola för nya ledare.

Läs mer

Chef- & VD-avtal

Det är extra viktigt för dig som chef att du försäkrar dig om ett avtal som ger dig trygghet både under och efter anställningen.

Avtalsmall och rekommendationer

Erbjudanden på kurser

Vidareutveckla dina kunskaper eller få ny inspiration genom att gå en kurs. Vi har många bra erbjudanden för dig som är medlem i Sveriges Ingenjörer.

Läs mer och anmäl dig

Rådgivning och förhandling

Våra rådgivare är ditt expertstöd och hjälp i allt som rör ditt arbetsliv och anställning. Du kan få stöd och juridisk hjälp kring frågor som rör till exempel lön, anställningsvillkor eller upphovsrätt.

Läs mer

Använd lönestatistiken

Saco Lönesök är uppdaterad med 2023 års lönestatistik. Jämför din lön med andra ingenjörer i samma bransch eller yrkesroll.

Allt om lönestatistik

Chefsansvar

Vi hjälper dig med kompetens och praktiska verktyg för att du ska kunna leda och stötta dina medarbetare.

Områden där vi kan stötta dig
Tre personer vid bärbar dator.

Kom igång med friskfaktorer

Arbetsplatser som använder friskfaktorer aktivt, systematiskt och långsiktigt har stor chans att uppnå en bra arbetsmiljö och låg sjukfrånvaro. Läs mer hos vår samarbetspartner Suntarbetsliv.

Kom igång med friskfaktorer
Två glada kollegor med varsin dator i kontorsmiljö.

Chefoskopet - bättre arbetsmiljö för chefer

Rusta organisationen så att det blir enklare att göra jobbet som chef! Hos Suntarbetsliv finns ett kostnadsfritt, forskningsbaserat och väl beprövat verktyg.

Till Chefoskopet
Personer i kontorslandskap.

Jobba med arbetsmiljön

För att underlätta arbetet med arbetsmiljön finns en rad olika hjälpmedel. Hos vår samarbetspartner Prevent finns mallar, checklistor, verktyg och annat till din hjälp.

Hjälp med arbetsmiljöarbetet
Till toppen