Sveriges Ingenjörer

Coachning för ledare

Vill du utveckla ditt ledarskap? Eller står du inför en stor utmaning där du skulle behöva stöd i din chefsroll? Vi kan hjälpa dig. Boka tre samtal med en erfaren ledarskapscoach.

Du träffar din coach antingen per telefon eller digitalt och väljer själv vad du vill lyfta och vad du vill få hjälp med.

Våra ledarskapscoacher stöttar dig som chef

Att vara chef är att ständigt ställas inför nya utmaningar. I samtal med erfarna coacher kan du få stöttning i ditt chefskap. Ledarskapscoachen kan hjälpa dig med exempelvis:

  • konflikter i ditt team,
  • coachning i hur du kan motivera dina medarbetare vid förändringar,
  • en stressig arbetssituation,
  • om du vill bolla utmaningar med en kunnig person utanför din organisation,
  • eller om du helt enkelt bara vill utvecklas som ledare.

Så går coachningen till

När du bokar beskriver du dina behov och vad du vill prata om. Sedan väljer du själv bland ledarskapscoacherna och en tid som passar dig. Samtalen utförs antingen per telefon eller digitalt och pågår under 30 minuter.

Under samtalet får du möjlighet att själv sätta ord på och definiera din utmaning eller dina utvecklingsområden. Din coach har som uppgift att lyssna, stötta och underlätta för dig att själv kunna hitta svaren på dina frågor kring ledarskap.

Du avgör om du vill nyttja alla tre samtal efter det första samtalet.

Förmånen erbjuds i samarbete med ledande coachförmedlingen CoachHuset. Coacherna är kvalitetsgranskade och samtalen utförs under full sekretess.

Har du frågor?

Undrar du något om chefscoachning eller om någon annan av de förmåner Sveriges Ingenjörer erbjuder dig som är medlem och har en chefsroll? Kontakta oss på chef@sverigesingenjorer.se.

Fler förmåner för dig som chef

Chefstidningen

Ett av Sveriges största ledarskapsmagasin med inspiration, vägledning och verktyg för dig som chef.

Ta del av Chefstidningen

Digital chefsskola

Är du ny som ledare? Vill du utveckla din kompetens att leda dig själv, andra och verksamheten? Vi erbjuder en digital chefsskola för nya ledare.

Läs mer

Mentorprogram för chefer

Programmet vänder sig till dig som är ny i chefsrollen och till dig som mer erfaren ledare. En möjlighet att utvecklas i din ledarroll och utöka ditt nätverk med andra ingenjörschefer.

Sök till chefsmentorprogrammet

Chef- & VD-avtal

Det är extra viktigt för dig som chef att du försäkrar dig om ett avtal som ger dig trygghet både under och efter anställningen.

Avtalsmall och rekommendationer

Chefsansvar

Vi hjälper dig med kompetens och praktiska verktyg för att du ska kunna leda och stötta dina medarbetare.

Områden där vi kan stötta dig

Leda innovation

Innovationsförmåga är en viktig komponent i många verksamheter och nyckeln till Sveriges tekniska framgångar. Vill du bli bättre på att leda, driva och organisera innovation? Då är Leda innovation utbildningen för dig.

Läs mer om utbildningen
Till toppen