Sveriges Ingenjörer i Almedalen

Letar du efter personer som kan bidra med sakkunskap om det värde ingenjörerna bidrar med till företag och samhälle? Vill du veta hur vi ser på kompetensutveckling och behovet av spetskompetens?

Då ska du använda sakkunskapen hos oss! Här nedan ser du våra talespersoner och hur de kan bidra.

 

Våra talespersoner i Almedalen

Ulrika Lindstrand

Ulrika Lindstrand
Förbundsordförande

@UlrikaLindstr

Ordförande för Sveriges största akademikerförbund, med bred förankring i samhällsfrågor kring bland annat innovation och teknikutveckling, utbildning och kompetens samt arbetsliv. Arbetar deltid som valideringsingenjör inom läkemedelsindustrin.

Per Norlander

Per Norlander
1:e vice förbundsordförande

@PerNorlander

Koncernförhandlare för Sveriges Ingenjörer vid Ericsson i Sverige. Har förhandlat om otaliga uppsägningar och omställningar.

Sara Magnusson

Sara Magnusson
2:e vice förbundsordförande

@SaraJMagnusson

Ingenjör och tekniskt ansvarig på LegiLexi, en icke vinstdrivande stiftelse som tar fram digitala verktyg som används av lågstadielärare för att lära alla barn att läsa. Har gått Rymdgymnasiet i Kiruna. Gillar bergsklättring.

Camilla Frankelius

Camilla Frankelius
Förhandlingschef

@CFrankelius 

Ytterst ansvarig för förbundets löne- och avtalsarbete, med gedigen erfarenhet och god insikt i arbetsmarknadsfrågor.

André Pierrou

André Pierrou
Chef för Medlemsutveckla och rekrytera

Ansvarar för utveckling av relationerna med våra medlemmar och de förmåner förbundet erbjuder som en del av medlemskapet.

Helène Robson

Helène Robson
Chefsjurist

@helene_robson

Ansvarar för förbundets arbete med regelutveckling och juridiskt medlemsstöd, med ett stort kunnande inom arbetsrättsliga frågor.Om Sveriges Ingenjörer

Sveriges Ingenjörer är ett fackförbund och en intresseorganisation för högskoleutbildade ingenjörer. Vi är det största akademikerfacket inom Saco med 160 000 medlemmar.

Senast uppdaterad 2020-02-07
Till toppen