Ditt uppdrag

Du och våra andra förtroendevalda hjälper till att utveckla 153.000 kollegor. Vi stöttar er i arbetet för ingenjörers rättigheter.

Stöd och verktyg

Här hittar du stöd och verktyg som underlättar för dig som är förtroendevald. Du får både konkret material i form av blanketter, mallar, broschyrer och trycksaker, men också tips och råd som hjälper dig i ditt uppdrag.

Hitta dina medlemmar

Logga in för att söka uppgifter om medlemmarna i din lokalförening.

Till medlemssök.

Tips för att informera och kommunicera

Skapa intresse och engagemang hos dina medlemmar genom att se till att de är informerade om vad som sker på arbetsplatsen och förbundet.

Här hittar du guider och tips.

Beställ material här!

Här kan du ladda ned och beställa informationsmaterial som exempelvis handböcker – som du kan behöva som förtroendevald.

Arrangera seminarier på din arbetsplats

Vi kan hjälpa dig när du arrangerar seminarier på din arbetsplats, både genom att anställda på kansliet kommer ut och föreläser och tips och råd för hur du genomför ett lyckat seminarium.

Se våra seminarier

Rättsfall

Här hittar du de rättsfallsreferat som tidigare publicerats i Förtroendevaldanytt.

Se rättsfall

 

Löneenkät 2019

Snart landar löneenkäten i inkorgen. Här hittar du argument och stöd till varför det är viktigt för medlemmarna att besvara den. Tack för din insats för tillförlitlig statistik!

Material till löneenkäten

Så rekryterar du

Ju fler medlemmar desto större legitimitet och inflytande på arbetsplatsen. Här får du tips och material som hjälper dig i den mest kreativa och utåtriktade delen av ditt arbete.

Läs våra tips och råd om rekrytering