Sveriges Ingenjörer
Seminarium, Webbinarium

Smart och Uppkopplad Transportinfrastruktur

Den här högaktuella konferensen av Ny Teknik Education ger dig insikter från de senaste framstegen inom landbaserade sektorer som vägdrift, bandrift och terminaldrift.

Datum: 24 oktober 2023
Tid: 09:00 - 17:15
Passar för: Medlem
Blique by Nobis, Gävlegatan 18, Stockholm eller online
Anmäl senast: 20 okt

Den snabba digitaliseringen och elektrifieringen av transportsystemet skapar nya möjligheter och utmaningar inom transportinfrastrukturen.​ Denna konferens är riktad till alla inom transportsystemet med ett professionellt intresse för teknik-, affärs- och marknadsutveckling, både på strategisk och operativ nivå.

Programmet omfattar ämnen som vägdrift, bandrift, terminaldrift samt viktiga områden som lagstiftning, tillståndsprocesser, affärsmodeller och innovation. På talarsidan kommer ni att få möjlighet att interagera med och lära er av branschledande företag och inspirerande case från företag som Volvo CE, Ericsson, Tyréns, Icomera, Nira Dynamics, Trafikverket, Stockholms Hamnar, Stockholms stad, Skanska och norska Nye Veier.

Välkommen till detta spännande evenemang!

Just nu har vi 20% rabatt på konferensen för dig som ör medlem i Sveriges Ingenjörer. Logga in här för att hämta din rabattkod.

Till toppen