Sveriges Ingenjörer
Nätverk

Digital nätverksträff- Organisatorisk och social arbetsmiljö i praktiken

Hur kan du arbeta i praktiken med organisatorisk och social arbetsmiljö som chef? Delta i den här digitala nätverksträffen för att lära dig mer om och prata om tips, metoder och konkreta verktyg för att förebygga stressrelaterad ohälsa på arbetsplatsen.

Datum: 06 mars 2024
Tid: 11:30 - 13:00
Passar för: Chef
Digitalt
Anmäl senast: 6 mar

Nätverksträffen visar hur du kan jobba strukturerat och praktiskt på din arbetsplats med organisatorisk och social arbetsmiljö på så att arbetsmiljöarbetet blir en framgångsfaktor. Föreläsningen tar avstamp i riktlinjer för att förebygga stressrelaterad ohälsa på arbetsplatsen och ger dig användbara tips, metoder och konkreta verktyg. 

Talare

Mikael Rehnberg

Arbetsmiljökonsult

Mikael Rehnberg är naturvetare och arbetsmiljökonsult. Han föreläser och utbildar om en bred palett av frågeställningar som anknyter till arbetsliv, arbetsmiljö, produktivitet och konkurrenskraft. Mikael har skrivit rapporten ”Nollvision ger ökad konkurrenskraft” på uppdrag åt Industriarbetsgivarna samt varit projektledare för Friskare arbetsplatser, ett mångårigt projekt vars syfte var att åstadkomma hållbara hälsoekonomiska effekter i arbetslivet. Mikael har mångårig erfarenhet av öppna och organisationsanpassade arbetsmiljöutbildningar och föreläsningar. Foto: K.Westground

Till toppen