Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Hjärnan på jobbet – kreativitet, fokus och motivation

Hur fungerar hjärnan egentligen och hur kan man träna hjärnans funktioner? Författaren Gabriella Wejlid kommer i detta webbinarium berätta mer om hjärnan och hur man känner ökad kreativitet, fokus och motivation på jobbet. 

Datum: 06 september 2024
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 6 sep

Hjärnan har en viktig roll för välmående och det finns det finns en hel del man själv kan påverka. Detta webbinarium ger en helt ny förståelse för hur hjärnan fungerar med utgångpunkt i kreativitet, fokus och motivation.

Gabriella Wejlid, föreläsare och författare till bland annat ”Mycket Hjärna” och ”Konsten att få hjärnan att göra som du vill", berättar bland annat hur arbetsminnet fungerar och hur man hittar ett större fokus. Hon talar även om hur man sätter fart på kreativiteten och hittar nya tankar, idéer och möjligheter. För att öka motivationen, ha roligare på jobbet och nå dit man vill talar Gabriella dessutom om hur man kan påverka hjärnans belöningssystem. 

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Talare

Gabriella Wejlid

Författare och föreläsare

Gabriella Wejlid är en inspirerande föreläsare som har skrivit flera böcker om hur hjärnan fungerar, bland annat ”Mycket Hjärna” och ”Konsten att få hjärnan att göra som du vill”. Hon har i 15 års tid utbildat företag och organisationer i hur man tänker nya tankar, hittar möjligheter och tränar upp hjärnans funktioner. 

Anna Klaesson

Rekryterare och moderator

Anna Klaesson jobbar som rekryterare hos Sveriges Ingenjörer och har en bred erfarenhet av rekrytering genom synlighet och kampanj. Anna utbildar kontinuerligt våra förtroendevalda för att de ska lyckas bättre att rekrytera nya medlemmar. 

Till toppen