Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Världen som väntar – vårt liv i klimatförändringarnas Sverige

Sveriges klimat genomgår just nu en dramatisk förändring. Det snöar mindre, regnar mer och har blivit varmare. Samtidigt förändras omvärlden av klimatförändringarna och omställningen mot förnybar energi. I detta webbinarium berättar klimatjournalisten Peter Alestig om vad som väntar. 

Datum: 04 oktober 2024
Tid: 12:00 - 13:00
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 4 okt

I den kritikerrosade boken Världen som väntar tecknar klimatjournalisten Peter Alestig en bild av hur våra liv och företag kommer att påverkas av den globala uppvärmningen. Hur slår extremvädret mot vår hälsa? Hur påverkas priset på vår mat, våra företags leverantörskedjor – och värdet på din villa? Hur påverkas Sverige av den geopolitiska maktkampen i klimatomställningens spår? 

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Talare

Peter Alestig

Författare och klimatredaktör på Dagens Nyheter

Peter Alestig är klimatredaktör på Dagens Nyheter. Han har länge bevakat frågor om klimat och hållbarhet, samt arbetat som Afrikakorrespondent. 

Anna Klaesson

Rekryterare och moderator

Anna Klaesson jobbar som rekryterare hos Sveriges Ingenjörer och har en bred erfarenhet av rekrytering genom synlighet och kampanj. Anna utbildar kontinuerligt våra förtroendevalda för att de ska lyckas bättre att rekrytera nya medlemmar. 

Till toppen