Sveriges Ingenjörer

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna ingenjörsstudenter som vill vara Sveriges Ingenjörers ansikte utåt på lärosätet. Studentmarknadsföraren är en viktig del i förbundets verksamhet. Här lägger vi upp lediga jobb som studentmarknadsförare.

4 lediga jobb

Studentinformatör | Plats: Eskilstuna | Publicerad: 2024-02-22

Studentmarknadsförare Mälardalens universitet Västerås

  Nu söker vi flera studentmarknadsförare till Mälardalens universitet på både campus Västerås. Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Mälardalens universitet. Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. I din roll kan du som vill även få möjligheten att projektleda teamet vid ditt lärosäte samt föreläsa. Resor till olika lärosäten i Sverige förekommer. Vi söker dig som: är social och kommunikativ är initiativtagande och kreativ är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor drivs av att jobba mot mål gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar svenska och engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen   Vi erbjuder dig: ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare att utveckla din retoriska färdighet kompetensutvecklande utbildningsdagar kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning. Fast lön: 150 kronor/timme. Arbetet omfattar i genomsnitt 15 timmar/månad. Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Sista ansökningsdatum: 2024-03-22
Studentinformatör | Plats: Luleå | Publicerad: 2024-02-20

Studentmarknadsförare Luleå tekniska universitet

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Luleå tekniska universitet.  Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället.  Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. I din roll kan du som vill även få möjligheten att projektleda teamet vid ditt lärosäte samt föreläsa.  Resor till olika lärosäten i Sverige förekommer.   Vi söker dig som:  är social och kommunikativ  är initiativtagande och kreativ  är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor  drivs av att jobba mot mål  gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar svenska och engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen  Vi erbjuder dig:  ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare att utveckla din retoriska färdighet kompetensutvecklande utbildningsdagar  kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.   Fast lön: 150 kronor/timme.  Arbetet omfattar i genomsnitt 15 timmar/månad.  Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Sista ansökningsdatum: 2024-03-20
Studentinformatör | Plats: Lund | Publicerad: 2024-02-19

Studentmarknadsförare Lunds tekniska högskola

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Lunds tekniska högskola, Campus Lund och Helsingborg.   Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället.  Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. I din roll kan du som vill även få möjligheten att projektleda teamet vid ditt lärosäte samt föreläsa.  Resor till olika lärosäten i Sverige förekommer.   Vi söker dig som:  är social och kommunikativ  är initiativtagande och kreativ  är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor  drivs av att jobba mot mål  gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar svenska och engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen  Vi erbjuder dig:  ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare att utveckla din retoriska färdighet kompetensutvecklande utbildningsdagar  kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.   Fast lön: 150 kronor/timme.  Arbetet omfattar i genomsnitt 15 timmar/månad.  Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansöknin

Sista ansökningsdatum: 2024-03-19
Studentinformatör | Plats: Göteborg | Publicerad: 2024-01-31

Studentmarknadsförare Chalmers tekniska högskola

Är du en social och initiativtagande person som älskar att ge fantastisk service? Vill du utmana dig själv genom att sätta höga mål och bredda ditt nätverk? Då är detta extrajobbet för dig! Vi söker nu en studentmarknadsförare till Sveriges Ingenjörer vid Chalmers tekniska högskola, campus Johanneberg och Lindholmen. Läser du en teknologie- eller en ingenjörsutb Din uppgift blir att hjälpa oss att växa och fortsätta påverka ingenjörers roll i samhället genom medlemsrekrytering. Som studentmarknadsförare kommer du att representera Sveriges Ingenjörer vid arbetsmarknadsdagar, lokala event och klasspresentationer. Du får arrangera egna evenemang och studiebesök. Du kommer även att delta i vårt arbete på sociala medier och andra plattformar. Om du är intresserad av att projektleda teamet eller hålla föreläsningar finns också möjligheter för det. Resor till andra lärosäten i Sverige kan också förekomma. Vi söker dig som går på ingenjörs- eller teknologieutbildning som är social, kommunikativ och har en kreativ ådra. som är van vid att träffa nya människor och ha en driven attityd. erfarenhet av försäljning och/eller serviceyrken är meriterande. det är en fördel om du har ett nätverk på lärosätet och har varit engagerad i kåren eller din sektion. som kan tala svenska och engelska obehindrat samt ha minst fyra terminer kvar till planerad examen. Vi erbjuder dig möjlighet att projektleda ett nationellt nätverk med 60 andra drivna studentmarknadsförare möjligheter att utveckla din retoriska färdighet och kompetensutvecklande utbildningsdagar. kunskap om hur du ska utforma ansökningshandlingar såsom CV och personligt brev för att öka chansen att få ditt drömjobb efter att du har avslutat din ingenjörsutbildning. Lön: 150 kronor/timme och arbetet omfattar i genomsnitt 15 timmar/månad. Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så vad väntar du på? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt team!  

Sista ansökningsdatum: 2024-02-29
Till toppen