Sveriges Ingenjörer

Sveriges Ingenjörer som arbetsgivare

Sveriges Ingenjörer är en kunskapsdriven, samhällsengagerad och tillåtande arbetsplats. Våra stolta, nyfikna och professionella medarbetare är vår viktigaste resurs. Du uppmuntras att dela med dig av tankar och idéer, vi månar om din utveckling och tar vara på ditt engagemang.

Som medarbetare på Sveriges Ingenjörer stöttar du en av Sveriges viktigaste yrkesgrupper, ingenjörerna. Då Sveriges Ingenjörer är central avtalspart inom många stora avtalsområden kommer du till ett förbund som är i centrum av händelserna och utvecklingen på den svenska arbetsmarknaden.

Sveriges Ingenjörer i siffror

  • Vi är 177 medarbetare, inklusive personalen på vår konferensanläggning Citykonferensen
  • Den genomsnittlige medarbetaren är 48 år
  • 64% av de som arbetar på förbundet är kvinnor
  • 60% av personerna i ledningsgruppen är kvinnor

Siffrorna gäller från 2021-12-31

Engagemang, nyfikenhet och stolthet

Dina framtida kollegor har alla utifrån sina roller ett stort samhällsintresse och intresse för ingenjörsfrågor. Våra medarbetare präglas utifrån olika erfarenheter och kunskaper av engagemang, nyfikenhet och professionalism. Gemensamt för de som arbetar här är också stoltheten över våra medlemmar.

På vår arbetsplats är det högt i tak och du uppmuntras att både ta ansvar och initiativ, inte minst vad gäller din egen utveckling. Organisationen präglas av engagemang, nyfikenhet och stoltheten över våra medlemmar och kollegor. Du kommer att få möjlighet till introduktion och utbildning. Beroende på vilken bransch du kommer ifrån så lär vi dig det du behöver veta i din roll hos oss.

Villkor som följer Teknikavtalet

Sveriges Ingenjörer som arbetsgivare erbjuder villkor som följer Teknikavtalet och lokala avtal som har upprättats på arbetsplatsen. Tjänstepension enligt ITP-planen ingår.

Senast uppdaterad 2023-08-17

Lediga jobb

Vill du arbeta hos oss? Här hittar du de lediga tjänster som finns hos oss just nu.

Se lediga jobb

Träffa våra medarbetare

Läs intervjuer med våra medarbetare om hur det är att jobba på Sveriges Ingenjörer.

Träffa våra medarbetare

Visselblåsning

Genom visselblåsarfunktionen kan du som har en arbetstagarrelation med Sveriges Ingenjörer rapportera om missförhållanden.

Visselblåsarkanal
Till toppen