Kalendarium

September
18

Innovera din egen kompetensutveckling

Vi står på tröskeln till en läranderevolution – alla på arbetsmarknaden måste lära och utveckla sig mer, snabbare och effektivare än någonsin, eftersom världen förvandlas som aldrig tidigare.

Utmaningarna är många, möjligheterna desto fler. De senaste åren har innovationskraften inom lärande och utveckling fullständigt exploderat. Men det är allt för få som känner till och drar nytta av den här innovationsvågen. Skillnaden mellan dem som hänger med och dem som står kvar växer exponentiellt.

Den här inspirationsföreläsningen visar hur det livslånga lärandet kan göras konkret och smart genom Upskilling och Reskilling. Länk till webbinariet skickas i bekräftelsemailet du får efter din anmälan.

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se
 
Varmt välkommen!

Pär Lager

Föreläsare

Pär Lager
Rådgivare och författare

Pär Lager är en av Sveriges ledande personer inom innovation och trender kring kompetensutveckling och lärande. Idag arbetar Pär i flera styrelser, som rådgivare inom ledarskap och kompetensutveckling samt skriver böcker och föreläser. Tidigare har Pär bland annat varit VD för Berghs School of Communication, medgrundare och styrelseordförande för Academy, chef för omvärldsanalys och strategi på Svenska Spel, chef för affärsutveckling på Observer/Sifo och politiskt sakkunnig i Utbildningsdepartementet. Han har skrivit två ledarskapsböcker, den senaste ”Förändringsprincipen”, kom våren 2019. Våren 2021 kommer Pärs nästa bok, som handlar om hur vi kan innovera kompetensutveckling.

Etiketter:
  • Webbinarium
  • Dag och tid: 18/9 12:00-13:00
  • Passar för: Medlem, Icke-medlem
  • Anmäl innan: 18 september
Detta webbinarium är en del av akademikerveckan.
Etiketter:
  • Passar för
  • Distrikt eller stad
  • Typ av event
  • Ämne

Juni

Juli

Augusti

September

Oktober

Till toppen