Sveriges Ingenjörer
Medlemsförmåner

Bank och lån

Som medlem kan du ansöka om förmånliga bolån och medlemslån hos våra samarbetspartners. Vi samarbetar med flera banker så att du kan välja att ansöka hos den bank som passar dig bäst.

Bankerbjudanden

Besök respektive banks webbplats för att läsa om deras olika erbjudanden och villkor för dig som medlem i Sveriges Ingenjörer.

Bolån

Ett bolån finansierar vanligen köp av villa eller bostadsrätt, men kan också finansiera en utbyggnad eller renovering av bostaden. När du tar ett bolån vill långivaren ha en säkerhet/pant i bostaden.

Du som är medlem hos oss erbjuds bolån med förmånliga räntor hos SEB och Danske Bank. Läs mer på bankernas egna sidor om deras erbjudande till dig som medlem:

SEB

Danske Bank

Medlemslån

Medlemslån är ett lån utan säkerhet, blancolån. Du som medlem hos Sveriges Ingenjörer kan ansöka om medlemslån hos SEB och Swedbank. Besök deras respektive sidor och läs om räntor och villkor.

SEB

Swedbank

Kreditprövning

När du ansöker om ett lån gör den bank som du valt en sedvanlig kreditprövning. Banken beslutar sedan om lånet kan beviljas.

Förmånligt erbjudande från Danske Bank

För dig som medlem och egenföretagare erbjuder Danske Bank en mängd förmåner utöver det förmånliga erbjudandet för privatpersoner. Allt för att stärka och underlätta ditt företagande. Du får bland annat: 

  • Företagspaket utifrån företagets behov, rabatt från första året 
  • Digitala verktyg för enklare företagande 
  • Heltäckande finansiell rådgivning 
  • Ett VIP-nummer för bästa möjliga service 
  • Pensions- och placeringsrådgivning vid behov 

Du kan läsa mer och ansöka online här.

Senast uppdaterad 2023-07-05
Till toppen