Sveriges Ingenjörer

Chefsnätverk

Oavsett om du är ny i rollen som chef eller mer erfaren så kan ett nätverk för chefer vara ett stöd. I nätverket får du träffa andra chefer och diskutera frågor som rör chefs- och ledarrollen.

Så här fungerar det

Nätverken är ett samarbete mellan flera akademikerförbund inom Saco, vilket innebär att chefer från flera olika branscher och professioner deltar. Det vilket skapar goda möjligheter till spännande utbyten av idéer och erfarenheter.

Nätverkens storlek varierar mellan ca 10-30 personer beroende på den aktuella ortens storlek och består av tre fysiska och två digitala träffar. Inbjudan till nätverken skickas ut till dig som är medlem i Sveriges Ingenjörer ungefär en månad innan start. Har du inte fått inbjudan är du välkommen att höra av dig till chef@sverigesingenjorer.se.

Senast uppdaterad 2022-06-22

Fler förmåner för dig som chef

Coachning för ledare

Vill du utveckla ditt ledarskap? Eller står du inför en stor utmaning där du skulle behöva stöd i din chefsroll? Vi kan hjälpa dig. Boka tre samtal med en erfaren ledarskapscoach.

Utveckla ditt ledarskap

Chefstidningen

Ett av Sveriges största ledarskapsmagasin med inspiration, vägledning och verktyg för dig som chef.

Ta del av Chefstidningen

Digital chefsskola

Är du ny som ledare? Vill du utveckla din kompetens att leda dig själv, andra och verksamheten? Vi erbjuder en digital chefsskola för nya ledare.

Läs mer

Mentorprogram för chefer

Programmet vänder sig till dig som är ny i chefsrollen och till dig som mer erfaren ledare. En möjlighet att utvecklas i din ledarroll och utöka ditt nätverk med andra ingenjörschefer.

Sök till chefsmentorprogrammet

Chef- & VD-avtal

Det är extra viktigt för dig som chef att du försäkrar dig om ett avtal som ger dig trygghet både under och efter anställningen.

Avtalsmall och rekommendationer

Chefsansvar

Vi hjälper dig med kompetens och praktiska verktyg för att du ska kunna leda och stötta dina medarbetare.

Områden där vi kan stötta dig

Leda innovation

Innovationsförmåga är en viktig komponent i många verksamheter och nyckeln till Sveriges tekniska framgångar. Vill du bli bättre på att leda, driva och organisera innovation? Då är Leda innovation utbildningen för dig.

Läs mer om utbildningen
Till toppen