Sveriges Ingenjörer

Chefstidningen - inspiration och vägledning

Som chef och ingenjör har du ofta ett intressant och stimulerande jobb, kombinerat med utmaningar och höga förväntningar. Därför vill vi underlätta för dig i chefsrollen och erbjuder Chefstidningen, ett av Sveriges största ledarskapsmagasin.

Om Chefstidningen

Chefstidningen skriver om ledarskap och organisation för akademiker och hjälper läsaren vidare till forskning och fördjupning i viktiga ämnen. Tidningen ger dig vägledning, handfasta råd och verktyg. Och bjuder på inspiration i form av röster och erfarenheter från spännande ledare i alla branscher.

Via veckovisa nyhetsbrev får du ta del av det allra senaste inom ledarskap och för att läsa tidningens digitala upplaga laddar du ner appen där du laddar ner dina appar. På chefstidningen.se finns ett urval av nyheter och inspiration för dig som föredrar att läsa på webben.

Ta del av tidningen

Du som arbetar som chef och är registrerad chefsmedlem får tillgång till allt låst material på chefstidningen.se och kan läsa den digitala upplagan om åtta nummer per år i Chefstidningens app.

För att kunna läsa den digitala Chefstidningen behöver du skapa ett konto första gången du loggar in på chefstidningen.se eller i appen. Den mailadress du anger måste vara densamma som du angett i kontakten med Sveriges Ingenjörer. 

Är du chef men inte registrerad som chefsmedlem hos oss kan du göra det under Mina uppgifter när du har loggat in. Har du frågor om ditt medlemskap kontakta medlem@sverigesingenjorer.se

Nyfiken på Chefstidningen? Läs mer på chefstidningen.se

 

Fler förmåner för dig som chef

Coachning för ledare

Vill du utveckla ditt ledarskap? Eller står du inför en stor utmaning där du skulle behöva stöd i din chefsroll? Vi kan hjälpa dig. Boka tre samtal med en erfaren ledarskapscoach.

Utveckla ditt ledarskap

Digital chefsskola

Är du ny som ledare? Vill du utveckla din kompetens att leda dig själv, andra och verksamheten? Vi erbjuder en digital chefsskola för nya ledare.

Läs mer

Mentorprogram för chefer

Programmet vänder sig till dig som är ny i chefsrollen och till dig som mer erfaren ledare. En möjlighet att utvecklas i din ledarroll och utöka ditt nätverk med andra ingenjörschefer.

Sök till chefsmentorprogrammet

Chef- & VD-avtal

Det är extra viktigt för dig som chef att du försäkrar dig om ett avtal som ger dig trygghet både under och efter anställningen.

Avtalsmall och rekommendationer

Chefsansvar

Vi hjälper dig med kompetens och praktiska verktyg för att du ska kunna leda och stötta dina medarbetare.

Områden där vi kan stötta dig

Leda innovation

Innovationsförmåga är en viktig komponent i många verksamheter och nyckeln till Sveriges tekniska framgångar. Vill du bli bättre på att leda, driva och organisera innovation? Då är Leda innovation utbildningen för dig.

Läs mer om utbildningen
Till toppen