Sveriges Ingenjörer
Chef

Chefstidningen - inspiration och vägledning

Som chef och ingenjör har du ofta ett intressant och stimulerande jobb, kombinerat med utmaningar och höga förväntningar. Därför vill vi underlätta för dig i chefsrollen och erbjuder Chefstidningen, ett av Sveriges största ledarskapsmagasin.

Om Chefstidningen

Chefstidningen skriver om ledarskap och organisation för akademiker och hjälper läsaren vidare till forskning och fördjupning i viktiga ämnen. Tidningen ger dig vägledning, handfasta råd och verktyg. Och bjuder på inspiration i form av röster och erfarenheter från spännande ledare i alla branscher.

Via veckovisa nyhetsbrev får du ta del av det allra senaste inom ledarskap och för att läsa tidningens digitala upplaga laddar du ner appen där du laddar ner dina appar. På chefstidningen.se finns ett urval av nyheter och inspiration för dig som föredrar att läsa på webben.

Ta del av tidningen

Du som arbetar som chef och är registrerad chefsmedlem får tillgång till allt låst material på chefstidningen.se och kan läsa den digitala upplagan om åtta nummer per år i Chefstidningens app.

För att kunna läsa den digitala Chefstidningen behöver du skapa ett konto första gången du loggar in på chefstidningen.se eller i appen. Den mailadress du anger måste vara densamma som du angett i kontakten med Sveriges Ingenjörer. 

Är du chef men inte registrerad som chefsmedlem hos oss kan du göra det under Mina uppgifter när du har loggat in. Har du frågor om ditt medlemskap kontakta medlem@sverigesingenjorer.se

Nyfiken på Chefstidningen? Läs mer på chefstidningen.se

 

Fler förmåner för dig som chef

Till toppen