Chef

Coachning för dig som är chef

Att vara chef är att ständigt ställas inför nya utmaningar. En av dem är att skapa tid för din egen utveckling. Vi kan hjälpa dig att utvecklas med genom att du får tillgång till våra coacher. Din coach har som uppgift att lyssna på och stötta dig så att du själv ska kunna hitta svaren på dina frågor kring ledarskap och karriär.

 

Vi hjälper dig att ta kontrollen över din egen utveckling

Vi vill att du ska bli så framgångsrik som möjligt i den roll, därför är det  viktigt att du är motiverad och beredd att aktivt medverka i coachningen, både med tid och engagemang. Tillsammans med din coach kommer du att ha möjlighet att  t ex prata om hur du kan agera i olika situationer och svåra samtal. Chefscoachningen kan ske både genom möten och per telefon och du har kostnadsfritt tillgång till maximalt tre kostnadsfria samtal. Coachningen genomförs i samarbete med den ledande coachförmedlingen CoachHuset.

Erbjudandet är exklusivt för Sveriges Ingenjörers medlemmar. Eventuella av-/ombokningar av coachsamtal med kort varsel gör att coacherna kan ha svårt att boka in nya medlemmar. Därför är det viktigt att du i god tid kontaktar Coachhuset om du måste avboka ditt coachsamtal.

 

Läs mer om coachningen och anmäl dig här.

Senast uppdaterad 2019-03-07
Till toppen