Sveriges Ingenjörer

Nätverk av och för ingenjörer

Som medlem i Sveriges Ingenjörer är du en del av landets största ingenjörsnätverk och vi erbjuder ett flertal olika nätverksformer och sätt att möta andra ingenjörer.

Oavsett om du är intresserad av att nätverka inom ett särskilt ämnesområde eller hellre möter ingenjörer som befinner sig geografiskt nära dig, har vi något för alla. Väx tillsammans med andra ingenjörer – engagera dig i våra nätverk! 

Temanätverk

Få nya idéer, utbyt erfarenheter med andra och fördjupa dig i det du är intresserad av – gå med i våra nätverk på Linkedin.

Våra temanätverk är inriktade på olika ämnesområden och anpassade efter olika målgrupper. Nätverken drivs av Sveriges Ingenjörer och är exklusiva för dig som är medlem.

Om du har ett annat namn eller profil på Linkedin, som gör dig svår att hitta i vårt register, mejla oss gärna och be att få gå med i gruppen. 

Ta en titt i vårt kalendarium för att anmäla dig till de kommande nätverksträffarna. 

När du går med i en grupp godkänner du att ditt namn och fackliga medlemskap i Sveriges Ingenjörer blir synligt för de andra deltagarna i gruppen, samt för dina kontakter.  

Linkedin är primärt personuppgiftsansvariga för behandlingen av dina personuppgifter vilket innebär att du godkänner hur Linkedin samlar in, använder, delar och lagrar din personliga information. Däremot är Sveriges Ingenjörer att anse som ansvariga för viss behandling som sker på vår Linkedinsida, därför vill vi informera dig om vår personuppgiftsbehandling.  

Du kan hitta vår Integritetspolicy här

Distriktsnätverk

Genom våra distriktsnätverk får du möjlighet att nätverka med ingenjörer på den ort där du arbetar eller bor. Distriktsstyrelsen arrangerar alltifrån intressanta studiebesök på teknikföretag till olika spännande seminarier och föredrag.

Distrikten är en ideell verksamhet inom förbundet som riktar sig till alla medlemmar lokalt som ett forum för erfarenhetsutbyte. Förbundet har 20 distrikt fördelade länsvis.

Vill du engagera dig i våra distrikt? Läs mer om verksamheten och hitta kontaktuppgifter här

Kvinnliga nätverk

Som kvinna och ingenjör på en ofta mansdominerad arbetsplats fyller ett kvinnligt nätverk en viktig funktion. Nätverket kan vara en ventil, ett stöd och forum för utveckling. Våra kvinnliga ingenjörsnätverk finns på många orter i landet. 

Medlemmarna ansvarar för de kvinnliga nätverken, med stöd och inspiration från förbundet under uppstartsfasen. 

Vill du starta eller gå med i ett befintligt ett kvinnligt nätverk? Kontakta Lisa Johansson via e-post eller på telefonnummer 08-613 80 00. 

Senast uppdaterad 2023-08-30
Till toppen