Sveriges Ingenjörer

Chefsförmån: Digital chefsskola

Är du ny som ledare? Vill du utveckla din kompetens att leda dig själv, andra och verksamheten? Vi erbjuder en digital chefsskola för nya ledare. Under tre månader får du obegränsad tillgång till chefsskolan där du kan utvecklas i din roll som ledare.

I tider av förändring och oförutsägbarhet ställs det höga krav på ledarskap och Sveriges Ingenjörer vill stötta dig i rollen som ledare. Denna chefsförmån riktar sig i första hand till dig som är ny i din roll och genomförs i samarbete med Kompetens Express.

Utbildningen tar i genomsnitt cirka 6–8 timmar i anspråk, men du väljer givetvis själv hur mycket tid du vill lägga ner.

En utbildningen i tre delar

Oavsett om du är ny eller mer erfaren chef får du en gedigen genomgång av dina kunskaper uppdelat i 19 kortare kapitel. Utbildningen ger insikter i coachning, feedback, målstyrning, prioriteringar och teamutveckling för att nämna några områden. Du väljer själv de delar av utbildningen som är mest intressanta för dig.

Chefsskolan är uppdelad i tre fristående delar:

  • Att leda sig själv
  • Att leda andra
  • Att leda verksamheten
Senast uppdaterad 2022-03-23

VD/Chefsavtal

Det är extra viktigt för dig som chef att du försäkrar dig om ett avtal som ger dig trygghet både under och efter anställningen.

Avtalsmall och rekommendationer

Chefsnätverk

Att ingå i ett nätverk för chefer kan vara ett stöd oavsett om du är ny i rollen eller mer erfaren.

Läs mer

Mentorprogram för chefer

Programmet vänder sig till dig som är ny i chefsrollen men även till mer erfarna ledare. En möjlighet att utvecklas i din ledarroll och utöka ditt nätverk med andra ingenjörschefer.

Sök till chefsmentorprogrammet

Leda innovation

Innovationsförmåga är en viktig komponent i många verksamheter och nyckeln till Sveriges tekniska framgångar. Vill du bli bättre på att leda, driva och organisera innovation? Då är Leda innovation utbildningen för dig.

Läs mer om utbildningen
Till toppen