Ditt liv som ingenjör börjar här

Sveriges Ingenjörer ger dig möjligheten att börja forma din framtida ingenjörsroll redan före examen. Välkommen som studentmedlem!

Student ingenjör bli medlem

Därför ska du vara studentmedlem

Karriär och utveckling

Du får tillgång till vässade verktyg och tjänster som stärker dig i ditt yrkesliv  - allt från karriärcoachning och cv-granskning till seminarier och ingenjörsspecifik lönestatistik.

Nära dig

Vi finns representerade på de flesta lärosäten och erbjuder aktiviteter som exempelvis tävlingar, seminarier, föreläsningar och karriärevent. Våra student-marknadsförare ser till att du får ut mesta möjliga av din studietid.

Under studietiden

Sveriges Ingenjörer fokuserar bara på ingenjörer. Det innebär att vi är specialister på din utbildning och din framtida arbetsmarknad. Som studentmedlem kan du dra nytta av vår kunskap   -  vi guidar dig genom hela studietiden.

Trygghet

Du får den grundtrygghet som gör att du kan ha fullt fokus på studierna. I medlemskapet ingår bland annat rådgivning och en olycksfallsförsäkring.

Samhällspåverkan

Som ditt fackförbund är det vår uppgift att framhäva dig och dina yrkesverksamma ingenjörskollegor som avgörande för Sveriges utveckling. Med vårt påverkansarbete vill vi stärka dina förutsättningar på arbetsmarknaden och se till att arbetsgivarna förstår ditt värde.

Kontakt

Kansliet

Tel 08-613 80 00

Studenthandläggare

Jessica Lillthors
Martin Riis
John Kåberg
Caroline Sahlén