Vara medlem

Du utvecklar Sverige, vi utvecklar dig. Nyttja dina förmåner i medlemskapet.

Medlemskapet ger dig förmåner, trygghet och utveckling under hela din ingenjörskarriär.

Här hittar du alla förmåner som du får tillgång till som medlem hos oss.

Inkomstförsäkring

För dig som är yrkesverksam medlem i Sveriges Ingenjörer och Akademikernas a-kassa ingår en förmånlig inkomstförsäkring. Försäkringen kan ge 80 procent av en månadslön på upp till 100 000 kronor/mån brutto i 150 dagar om du blir ofrivilligt arbetslös.

Läs mer

Mentorskap

Med tjänsten Mentorsök kan du komma i kontakt med andra ingenjörer inom det som intresserar dig. Hitta eller bli mentor och utvecklas tillsammans genom mentorskap.

Läs mer om mentorskap

Rådgivning och förhandling

Våra rådgivare är ditt expertstöd och hjälp i allt som rör ditt arbetsliv och anställning. Du kan få stöd och juridisk hjälp kring frågor som rör till exempel lön, anställningsvillkor eller upphovsrätt.

Kontakta Rådgivningen

Karriär och utveckling

Här har vi samlat det stöd och förmåner som du som medlem erbjuds, kopplat till utveckling av ditt arbetsliv och din karriär.

Läs mer

Försäkringar

Vi hjälper dig med en lättskött vardagsekonomi med nödvändiga försäkringar. Som medlem kan du köpa förmånliga försäkringar för dig, din familj och dina ägodelar.

Försäkringserbjudanden för medlemmar

Bank och lån

Som medlem kan du ansöka om förmånliga bolån och medlemslån hos våra samarbetspartners. Vi samarbetar med flera banker så att du kan välja att ansöka hos den bank som passar dig bäst.

Bankerbjudanden för medlemmar

Fler förmåner för dig som medlem:

 Information in English.

Bli medlem
Bli medlem och få rådgivning och coachning
Du får rådgivning och coachning för att höja din lön och bygga din karriär.
Till toppen