Ditt uppdrag

Du och våra andra förtroendevalda hjälper till att utveckla 160.000 kollegor. Vi stöttar er i arbetet för ingenjörers rättigheter.

Grundkurs på webben

Vill du veta vad som är rätt lön, varför man ska vara med i facket eller hur du kan använda MBL som verktyg? Då har vi kursen för dig - och som du dessutom kan gå när det passar dig. Kursen är anpassad per sektor.

Till webbkurs

Alla kurser

Anmäl dig våra fackliga kurser som syftar till att ge dig som förtroendevald en bra grund för ditt fackliga uppdrag. Här hittar du hela vårt utbud från grundkurs till temakurser.

Vårt utbud av kurser

Digital utbildning styrelse

Välj tema för en egen utbildning i föreningens styrelse. Genom att kombinera webbinarium med digitalt möte kan ni både fylla på kunskapsbanken och diskutera tillsammans utifrån era förutsättningar.

Digital utbildning styrelse

Kurs för ny förening

För att ni ska i en nybildad akademikerförening ska komma igång med arbetet på ett bra sätt erbjuder vi en introduktionskurs.

Läs mer

Inför kursen

Här hittar du information om vad som gäller för fackliga kurser som anordnas av Sveriges Ingenjörer.

Praktisk information

Utveckling i vardagen

Utveckling är mer än enbart kurstillfällen. På jobbet är det ofta av våra kollegor vi lär oss mest och det gäller även i fackligt arbete. Här finns tips på hur du hittar utveckling i din fackliga vardag.

Läs mer

Sveriges Ingenjörer Play

Logga in och titta när det när det passar dig. Via vår playsida kan du se webbinarier och inspelade föreläsningar när du vill.

Logga in och titta

Ingenjörspodden

En podd från Sveriges Ingenjörer för dig som är intresserad av fackliga frågor och vill lära dig mer. Du hittar oss där poddar finns.

Lyssna på våra avsnitt
Till toppen